Diva apart

<

Ik ben Chantal en ik ben sinds januari 2018 één van de lage alten bij Divina.
Zingen zit in mijn naam én in mijn bloed, al van kinds af aan sta ik in de studio en op het podium. Ik heb een half jaartje Vooropleiding Zang Lichte Muziek in Arnhem gedaan, maar helaas sloot dit niet helemaal aan bij mijn muzikale ideeën, dus ben ik hiermee gestopt.
Muziek bleef nog wel altijd een belangrijke factor in mijn leven en na een jaar of drie wilde ik meer, ondanks dat ik nog altijd actief was als studiozangeres en ik inmiddels te zien was geweest bij het Nationaal Songfestival 2005. Ik wilde mijn grenzen opzoeken, mijn krachten leren kennen en meer te weten komen over muziek in het algemeen. Ik kwam terecht in mijn eerste bandje en deed auditie bij de Rockacademie, waar ik werd aangenomen. In september 2009 ben ik officieel afgestudeerd als bachelor of music!
Momenteel ben ik werkzaam als zangleiding/studiotechnicis en servicemedewerker bij de Telekids Musicalschool.
Bij Divina ben ik gaan zingen, omdat ik merkte dat ik graag terug wilde naar het onbevangen zingen wat ik als kind zo erg had. Het zingen bij Divina geeft me het plezier terug in zingen en dat is waar het allemaal om begon!

>