K R A C H T – 9 juni 2019

Ben jij één en al wilskracht, voel je de zwaartekracht aan je lijf trekken of borrelen er regelmatig oerkrachten in je op? Kom naar ons concert en ontdek welke krachten er nog meer in jou aanwezig zijn.

Op deze 1e Pinksterdag neemt Divina je mee op een afwisselende reis langs diverse talen, (muziek)stijlen én krachten. Je hoort originele arrangementen van bekend en minder bekend repertoire: van Janelle Monáe tot Herman van Veen en van Beyoncé tot Rammstein.

Het optreden is goed te combineren met een heerlijke lunch of high tea op het terras of binnen in het café van het Beauforthuis. De diva’s van Divina hebben het al voorgeproefd en het was vurrukkulluk! Vergeet niet vooraf te reserveren. De extra calorieën zijn er overigens zo weer af, na een stevige wandeling of fietstocht (of krachttraining!) in de prachtige omgeving.

Datum: zondag 9 juni 2019
Tijden: 14.30 of 16 uur
Locatie: Beauforthuis, Woudenbergseweg 70, Austerlitz

Tickets:
Normaal tarief: 10 euro
Kinderen tot en met 12 jaar: 8 euro.
Vrienden van Divina: 8.50 euro. 

Bestel hier je tickets

Lunch of high-tea?
Reserveer dit tijdig, want zeker bij mooi weer zit het terras snel vol!
Je kunt bellen met telefoonnummer 0343 – 49 18 58 om een lunch of high tea te reserveren voor of na het optreden. Of bekijk eerst de website van het Beauforthuis om te ontdekken of hun menukaart je net zo goed bevalt als ons.

Wandelen of fietsen
De omgeving van het Beauforthuis is een en al natuur, dus je kunt er heerlijk wandelen of fietsen. Een aanrader is bovendien een bezoekje aan de Pyramide van Austerlitz. Daar beginnen en eindigen ook een aantal fiets- en wandelroutes.

Neem een kijkje op onze sociale media!

Facebook
YouTube
Instagram
Facebook
YouTube
Instagram